Hvem er vi?

Frokost på Hjul er vores bud på en ny og spændende måde at forkæle dig og dine ansatte, vi har lagt os i sadlen for at lave en løsning som kan passe ind i både store som små virksomheder, vores koncept er meget enkelt og ligetil – mad tilberedt med sjæl, intensitet og ærlighed.

Vi ønsker kvalitet fremfor kvantitet, og bestræber os for at bruge danske lokale råvarer som følger sæsonen så vidt muligt, vi vægter variation i vores menuer, hvilket giver vores kunder muligheden for stor smags variation og alsidighed i dagligdagen.

Frokost på Hjul arbejder og planlægger menuerne med det mål at servere maden med en alsidighed, hvor smag og udseende gør at man glæder sig til at sætte kollegaerne i stævne over et veltilberedt måltid i kantine, lidt om os.

Tiden er inde til nye udfordringer, derfor står vi nu klar med vores nye koncept, vi har stor erfaring med mad ud af huset, og har de sidste 15 år, leveret maden til både store som små arrangementer rundt omkring landsdelen.

Vi åbnede i 2018 vores helt nyistandsatte køkken i landlige omgivelser i Sindal, her har vi nu plads og kapacitet til at betjene endnu flere kunder, derfor ønsker vi at udnytte potentialet i dette og tilbyde Frokost på Hjul.

Martin Uggerhal
Kok & Indehaver.

Erfaring & uddannelse:

  • Indehaver Frokost på Hjul 2018
  • Indehaver Martinkok & Co 2016
  • Hovmester Skoleskibet Danmark 2012-2013
  • Kantineleder Martec Frederikshavn 2009
  • Køkkenchef M/V Norrona 2007
  • Kok Gaustablik Højfjeldshotel Norge 2005
  • Kok på Skoleskibet Danmark 2004-2005
  • Kok MS Pearl of Scandinavia 2001
  • Kok Kongeskibet Dannebrog 2000
  • Uddannet kok fra Teknisk Skole Ålborg / 1999

Skriv til os

20 60 53 93