Frokost- & Kantineordning i Hirtshals

Frokost- og kantineordning i Hirtshals fra Frokost på Hjul, byder på sund og varieret mad til virksomheden hver dag. Vi leverer frokost til jer uanset mængden, så I kan nyde jeres frokostpause med god og nærende mad. Læs mere om vores kantineordning og andre tilbud herunder.

Kontakt os om frokost Se ugens menu

Fordele ved vores kantineordning i Hirtshals

Der er mange fordele ved at vælge en kantineordning i Hirtshals fra Frokost på Hjul. Hvad end I ønsker at skifte fra jeres tidligere frokostordning eller blot er blevet trætte af at smøre jeres egen madpakke, kan vi finde en løsning som passer til jeres behov og eventuelle allergier og diæter.

Frokost på Hjul går ikke på kompromis med kvalitet. Vi bestræber os på at bruge friske og lokale råvarer i sæson og tilbereder vores mad med ønsket om kvalitet frem for kvantitet. Vi tilbyder et varieret udvalg af forskellige løsninger, så der er noget for enhver smag.

Læs mere om hvorfor I skal vælge en frokost- og kantineordning fra Frokost på Hjul her.

Frokost- & kantineordning med flere tilvalg

Udover vores frokost- og kantineordning, byder Frokost på Hjul på en række andre muligheder.

Vi tilbyder:

  • Frugtordning: Tilbyd frisk frugt som et sundt og velsmagende alternativ.
  • Mødeforplejning: Vi sørger for den perfekte anretning til dine møder og events.
  • Frokostbuffet: Vi tilbyder en lækker frokostbuffet, som er perfekt til en speciel lejlighed eller som frokost til en enkelt dag.
  • Smørrebrød: Nyd klassisk dansk smørrebrød lavet med friske råvarer.
  • Sandwich Deluxe: Få en let, men mættende frokost med vores frisksmurte sandwiches.

Læs meget mere om vores mange forskellige muligheder her. Skulle I have nogle spørgsmål til vores løsninger eller ønsker I at bestille frokost- og kantineordning, er I altid velkommen til at kontakte Frokost på Hjul.

Kontakt os

 

Skriv til os

20 60 53 93