Frokost- & Kantineordning i Hjørring

En frokost- og kantineordning i Hjørring fra Frokost på Hjul, byder på sund og varieret mad til jeres virksomhed hver dag. Vi leverer frokost til jer uanset antallet, så I kan nyde jeres frokostpause med god og nærende mad. Læs mere om muligheden for kantineordning i Hjørring her.

Kontakt os om frokost Se ugens menu

Fordelene ved vores frokostordning i Hjørring

Der er mange fordele ved at vælge en frokostordning i Hjørring fra Frokost på Hjul. Hvad end I ønsker at skifte fra nuværende frokostordning eller blot er blevet trætte af hjemmesmurte madpakker, kan vi finde en løsning som passer til jeres behov og eventuelle allergier og diæter.

Hos Frokost på Hjul går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores råvarer. Vi bestræber os på at bruge friske og lokale ingredienser i sæson og tilbereder vores mad med ønsket om kvalitet frem for kvantitet. Vores frokostordning byder på et varieret udvalg af forskellige løsninger, så der er noget for enhver smag.

Læs mere om hvorfor I skal vælge en frokost- og kantineordning fra Frokost på Hjul her.

Forskellige tilvalg til jeres kantine- & frokostordning

Udover vores kantine- og frokostordning, byder Frokost på Hjul også på en række andre muligheder.

Vi tilbyder:

  • Frugtordning: Tilbyd frisk frugt som et sundt og velsmagende alternativ.
  • Mødeforplejning: Vi sørger for den perfekte anretning til dine møder og events.
  • Frokostbuffet: Vi tilbyder en lækker frokostbuffet, som er perfekt til en speciel lejlighed eller som frokost til en enkelt dag..
  • Smørrebrød: Nyd klassisk dansk smørrebrød lavet med friske råvarer.
  • Sandwich Deluxe: Få en let, men mættende frokost med vores frisksmurte sandwiches.

Find mere information om vores muligheder her. Skulle I have nogle spørgsmål til vores løsninger eller ønsker I at høre om muligheden for at bestille frokost- og kantineordning, er I altid velkommen til at kontakte Frokost på Hjul.

Kontakt os

 

Skriv til os

20 60 53 93