Frokost- & Kantineordning i Frederikshavn

Mangler I en frokost- og kantineordning i Frederikshavn som er sund, varieret og velsmagende? Så er Frokost på Hjul den perfekte løsning for jer! Vi tilbyder frokostordninger til virksomheder i alle størrelser, der ønsker at forkæle deres medarbejdere med et lækkert og næringsrigt måltid.

Kontakt os om frokost Se ugens menu

Mere end bare mad

Frokostpausen er mere end bare et måltid. Det er en vigtig del af arbejdsdagen, der giver mulighed for at slappe af, socialisere og tanke ny energi. Med frokostordning i Frederikshavn fra Frokost på Hjul kan vi sikre, at I får en velsmagende og næringsrig frokost, som giver energi til resten af dagen.

Uanset størrelsen på virksomheden har vi en løsning som passer til jer. Hvad end I ønsker at skifte fra jeres nuværende frokostordning eller sige farvel til de hjemmesmurte madpakker, har vi løsninger som tilfredsstiller alle medarbejdere.

Læs mere om hvorfor I skal vælge en frokost- og kantineordning fra Frokost på Hjul her.

Frokostordning i Frederikshavn med flere muligheder

Hos Frokost på Hjul finder I en række andre muligheder udover vores frokost- og kantineordning i Frederikshavn.

  • Frugtordning: Tilbyd frisk frugt som et sundt og velsmagende alternativ.
  • Mødeforplejning: Vi sørger for den perfekte anretning til dine møder og events.
  • Frokostbuffet: Vi tilbyder en lækker frokostbuffet, som er perfekt til en speciel lejlighed eller som frokost til en enkelt dag.
  • Smørrebrød: Nyd klassisk dansk smørrebrød lavet med friske råvarer.
  • Sandwich Deluxe: Få en let, men mættende frokost med vores frisksmurte sandwiches.

I kan læse mere om vores mange forskellige muligheder her. Skulle I have nogle spørgsmål til vores løsninger eller ønsker I at bestille frokost- og kantineordning, er I altid velkommen til at kontakte Frokost på Hjul.

Kontakt os

Skriv til os

20 60 53 93